Kerstvoorstelling 2021

Kerstvoorstelling 2021

‘Heaven meets earth!’

Voor de aankomende kersttijd (11 – 25 December 2021) hebben we een speciale kerstvoorstelling gemaakt ‘Heaven meets earth!’ Deze ontroerende voorstelling verbeeld hoe onze Redder in de kwetsbaarheid van een klein kindje bij ons kwam. God met ons, Immanuël. Zo ongelooflijk bijzonder. In de voorstelling verbeelden wij die grootsheid en kwetsbaarheid. We vertellen het verhaal door de ogen van Jozef, Maria én de engelen. Met eerbied én humor.

Duur

De voorstelling duurt 30 minuten. Daarmee is de voorstelling geschikt voor in een kerkdienst, tijdens een (aantal) schooluur(en) of een kerstborrel op het werk.

Doelgroep

De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden. Vooraf kennis hebben van het kerstverhaal is niet nodig. Er wordt gebruik gemaakt van drama, dans en mime en alle leeftijden worden in het verhaal meegezogen. Er wordt geen gebruik gemaakt van gesproken taal. Om die reden is de voorstelling ook zeer geschikt voor meertalige evenementen.

Prijzen

Voor prijzen vragen wij u om vrijblijvend contact op te nemen. Wij zijn geregistreerd bij het CJP en scholen kunnen om deze reden grote kortingen krijgen. Neem contact met ons op.

Voorproefje zien

Bekijk de trailer en krijg alvast een voorproefje.