Kerstfilms

Kerstfilms

Bent u op zoek naar een mooie invulling voor de kerst(nacht)dienst of de adventstijd?

Wilt u het gesproken woord afwisselen met muziek en beeld? Dan is het kerstdrieluik van It’s Moving passend voor uw viering. We ontmoeten Jozef en Maria en de engelen en we beleven het kerstverhaal door mime en dans. Door de prachtig gefilmde beelden wordt de kijker het verhaal ingezogen.

Het drieluik bestaat uit 3 korte films van ongeveer 4 minuten. De films horen bij elkaar en kunnen verdeeld worden over de adventsdagen of een kerst(nacht)dienst.

Film 1: Jozef en Maria ontmoeten elkaar en worden verliefd. Maria krijgt bezoek van de engel. Ze raakt zwanger.

Film 2: Maria verteld Jozef van haar zwangerschap. Jozef wil scheiden, maar krijgt in een droom bezoek van de engel.

Film 3: Jozef en Maria gaan op reis en Jezus wordt geboren. Het is feest in de hemel.

Om een indruk te krijgen kunt u hier de trailer bekijken

Praktische informatie

Kosten
Een film maken kost geld. Zo zijn er de kosten voor choreografie, repetities, zaalhuur, kostuums, de filmdag, huren van apparatuur,  regie, camerawerk, montage en alle administratie die komt kijken bij het verspreiden van de  films. 
Omdat de films bij elkaar horen en aan elkaar verbonden zijn, verkopen we ze alleen als set. Investering: €97,- incl btw en distributie. Heeft uw kerkelijke gemeente/school meer dan 500 leden/scholieren, dan zijn er per 100 leden/scholieren €19,- meerkosten.

Hoe ontvang ik de films
U krijgt toegang tot een dropbox waarin de bestanden staan. Ook krijgt u toegang tot een verborgen YouTube-link. We vragen u de dienst, waarin de films getoond worden, offline te halen na twee weken i.v.m. de auteursrechten.

Wat moet ik doen om de films te ontvangen
Vul onderstaand aanvraagformulier in. Heeft u eerst nog een vraag? Stuur een mailtje naar info@itsmoving.nl. U ontvangt reactie en wordt verder geholpen.