Clip It’s Moving

Clip It’s Moving

Veel kerkelijke gemeenten zorgen voor beeld- en geluidsmateriaal voor hun leden, om juist in deze onzekere tijden met God en elkaar verbonden te blijven. Wilt u iets wat feestelijk, eigentijds en onderscheidend is toevoegen aan uw dienst? Aansprekend voor alle doelgroepen en speciaal de jongere mensen in de gemeente? Bekijk nu onze trailer van het dansstuk ‘Hoop’!

Voor uw online diensten met Hemelvaart en Pinksteren heeft het dans- en mime duo It’s Moving het stuk ‘Hoop’ geschreven. ‘Hoop’ gaat over het aanbidden van God ín ons lijden. Over Zijn nabijheid, de vervulling met Zijn Geest, onze Trooster.

 It’s Moving wil hoop brengen in gevangenissen, op scholen, conferenties en in kerken. Juist in deze tijd van sociale distantie willen wij door beelden Gods liefde dichtbij de mensen brengen.

Bekijk de Trailer – klik hier!

Het dans- en mimestuk ‘Hoop’ duurt 5 minuten, en is eenvoudig te streamen, door middel van een filmbestand, dat aangeschaft kan worden voor €25,- (excl. 9% btw). Beelden en geluid zijn van professionele kwaliteit en worden verzorgd door Mighty Impulse Media.

Brengt u ‘Hoop’ in een van de diensten van uw gemeente? U kunt het filmbestand aanschaffen door contact met ons op te nemen via info@itsmoving.nl