Producties

Producties

Paastour 

Pasen is het verhaal van onze vrijheid. Dit oude paasverhaal brengen wij door dans en panthomime tot leven. Dit bijzondere verhaal, de kern van het evangelie, delen wij graag met u! 

Wij gaan weer touren met ons paasprogramma van 27 maart – 12 april 2020. Op zoek naar een speciale invulling van de paasdienst in jouw kerk, een avond in de stille week, een viering op school, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

In het programma zullen we verschillende aspecten van het Paasverhaal uitspelen. Dit zijn allemaal stukken die naar Pasen toewerken, over Pasen gaan en wat Pasen nu voor ons betekent. Wij zijn mimespelers en dansers. Met mime kun je met behulp van illusies echt verhalen vertellen, dans is veel expressiever. Die combinatie van kunstvormen is vaak heel veelzeggend. Het neemt mensen mee en raakt mensen.

Alle stukken staan op zichzelf en worden geïntroduceerd zodat de kijker de rode lijn van het programma meekrijgt. Omdat de stukken op zichzelf staan, kan het programma goed onderbroken worden door een ander programmaonderdeel wat door u kan worden ingevuld. Hierbij valt te denken aan een lied, gedicht, band, een overdenking, bijbeltekst, etc.  Benieuwd? Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@itsmoving.nl en wij nemen contact met u op.

Ps: Wij hebben CJP, voor scholen komen we dus bijna gratis!

Maatwerk

It’s Moving kan programma’s leveren tussen de 5 en 60 minuten, geheel afhankelijk van jouw wensen.  Wil je eerst je eigen ideeën en vragen bespreken en aan ons ons voorleggen? Dat begrijpen wij heel goed! Sterker nog, vanaf het begin meedenken vinden we 1 van de leukste dingen die er is. Niets is belangrijker dan dat er een goede flow in het programma zit en zaken goed op elkaar zijn afgestemd en op elkaar ingrijpen. Aarzel niet om vrijblijvend contact te zoeken en ideeën en vragen aan ons voor te leggen . Wij ontmoeten je graag!

Danstheater Homerun

Wij spelen allebei mee in danstheater homerun. In vogelvlucht wordt de kijker door dit danstheater meegenomen langs komische en trieste gebeurtenissen in het leven van de hoofdpersoon. Tegelijkertijd krijg je een indrukwekkend inkijkje in de bovennatuurlijke wereld. Het is een ontroerend verhaal over vrijheid en gezonde identiteit. Voor meer informatie kijk op www.danstheaterhomerun.nl