Producties

Producties

Paastour 

Pasen is het verhaal van onze vrijheid. Dit oude paasverhaal brengen wij door dans en panthomime tot leven. Dit bijzondere verhaal, de kern van het evangelie, delen wij graag met u! 

Wij gaan weer touren met ons paasprogramma in maart/april 2021! (In 2020 touren we met ons paasprogramma in Zwitserland) Op zoek naar een speciale invulling van de paasdienst in jouw kerk, een avond in de stille week, een viering op school, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Maatwerk

It’s Moving kan programma’s leveren tussen de 5 en 60 minuten, geheel afhankelijk van jouw wensen.  Wil je eerst je eigen ideeën en vragen bespreken en aan ons ons voorleggen? Dat begrijpen wij heel goed! Sterker nog, vanaf het begin meedenken vinden we 1 van de leukste dingen die er is. Niets is belangrijker dan dat er een goede flow in het programma zit en zaken goed op elkaar zijn afgestemd en op elkaar ingrijpen. Aarzel niet om vrijblijvend contact te zoeken en ideeën en vragen aan ons voor te leggen . Wij ontmoeten je graag!

Danstheater Homerun

Wij spelen allebei mee in danstheater homerun. In vogelvlucht wordt de kijker door dit danstheater meegenomen langs komische en trieste gebeurtenissen in het leven van de hoofdpersoon. Tegelijkertijd krijg je een indrukwekkend inkijkje in de bovennatuurlijke wereld. Het is een ontroerend verhaal over vrijheid en gezonde identiteit. Voor meer informatie kijk op www.danstheaterhomerun.nl